Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

KONTAKTY

Walramcom, s.r.o.
Větrná 1809/18, 792 01 Bruntál
Česká republika
tel: +420 725 010 102
info(a)walramcom.cz

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 625 Kč
Nedostupné
naše cena 28 Kč
Dostupné
naše cena 642 Kč
Dostupné

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 994 Kč
Dostupné
naše cena 28 Kč
Nedostupné
naše cena 579 Kč
Dostupné

Vše o lnu »
Pečené brambory s bylinkovým dipem a lněným olejem

Skvělá příloha k masu, kterou můžete využít i k letnímu pohodovému grilování. Brambory jako takové jsou nízkokalorické ale zároveň mají vysokou nutriční hodnotu. Zpracování brambor se slupkou zajišťuje větší obsah vlákniny a nechybí jim ani minerální látky jako jsou hořčík, železo, zinek, draslík, měď, fosfor, mangan, jód, vápník a další.

 

Pečené brambory s bylinkovým dipem a lněným olejem

Základní ingredience

  • 4 větší brambory

  • 2 lžíce Bio lněného oleje

  • 250g měkkého tvarohu

  • 1 stroužek česneku

  • čerstvá pažitka

  • pepř a sůl

 

Postup

Brambory důkladně očistíme a dáme je do hrnce předvařit na 15 minut. Předvařené brambory zabalíme do alobalu a vložíme do předehřáté trouby na 200°C. Brambory pečeme tak dlouho, dokud nejsou měkké. V misce si smícháme tvaroh, lněný olej, nakrájenou pažitku a lisovaný česnek, Důkladně promícháme a dochutíme solí a pepřem. Hotové brambory vytáhneme z trouby a necháme je mírně vychladnout. Brambory si nařízneme a plníme tvarohovou směsí. Můžeme přidat jakékoliv bylinky. Přejeme dobrou chuť!

MGI3MzZ