Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

KONTAKTY

Walramcom, s.r.o.
tel: +420 725 010 102
info(a)walramcom.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 358 Kč
Dostupné

Vše o lnu »
Malinová zmrzlina s tvarohem a lněným olejem

 

Připravte si domácí zmrzlinu po které nepřiberete a kterou můžete díky své výživové hodnotě podávat také chronicky nemocným.

Malinová zmrzlina s tvarohem a lněným olejem

Přísady na zmrzlinu

  • 3 lžíce lněného oleje
  • 2 lžíce mléka
  • 1 lžíce medu
  • 100g tvarohu
  • 3 vrchovaté lžíce malin, nebo jiného sezónního ovoce
Přísady na ovocný přeliv
  • 1 lžíce lněné vlákniny
  • 200g sezónního ovoce, třeba jahod
  • voda
  • 1 lžíce medu

 

Příprava zmrzliny

Lněný olej, mléko a med dejte do mixéru a postupně přidávejte tvaroh. Až budete mít hladkou směs přidejte maliny. Polotekutý krém z lněného oleje dejte do mrazáku. Tato ovocná zmrzlina je jemná a jde lžící snadno odebrat.

Příprava ovocného přelivu

Do kastrolku dejte vidličkou rozmačkané ovoce, zalijte ho studenou vodou, tak aby ovoce nebylo ponořené. Přiveďte ho k varu a povařte minutu. Poté kastrolek stáhněte z plamene a oslaďte ovocnou omáčku medem. Přimíchejte lžíci vlákniny. Ta omáčku lehce zahustí.

MWFlNmQ5MT