Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

KONTAKTY

Walramcom, s.r.o.
Větrná 1809/18, 792 01 Bruntál
Česká republika
tel: +420 725 010 102
info(a)walramcom.cz

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 28 Kč
Dostupné
naše cena 560 Kč
Dostupné
naše cena 852 Kč
Nedostupné

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 568 Kč
Nedostupné
naše cena 358 Kč
Dostupné
naše cena 28 Kč
Dostupné

Vše o lnu »
Zeleninové placky s jogurtovým dipem a lněným olejem

Scénář, který zná každá domácnost. Udělejte si s námi jeden fresh recept na víkend a nevařte furt dokola to samé. Ne každá změna je špatná. To nám potvrdí dnešní recept na placky s dipem. Přejeme dobrou chuť a příjemně strávený víkend!

 

Zeleninové placky s jogurtovým dipem a lněným olejem

Základní přísady

  • 1 cuketa
  • 1 větší mrkev
  • 1 lžíce lněných semínek
  • 1 lžíce chia semínek
  • 1 vejce
  • 1 jarní cibulka
  • 3 lžíce ovesných vloček

Postup

Na jemném struhadle nastrouháme cuketu a mrkev. Zbavíme se přebytečné vody. Přidáme vejce, lněné semínka, chia semínka a jarní cibulku. Dochutíme solí, pepřem a přidáme ovesné vločky. Vše důkladně promícháme. Na plech vyložený pečícím papírem tvarujeme placky do požadovaného tvaru a velikosti. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 180°C dozlatova.

 

Jogurtový dip

  • 1 kvalitní bílý jogurt (150g)
  • 1 lžíce lněného oleje
  • 150g čerstvého sýru
  • petrželová nať, čerstvá bazalka, pažitka
  • sůl, pepř na dochucení

Postup

Připravíme si bazalku, pažitku, petrželku a nakrájíme je na jemno. Sýr smícháme s bílým jogurtem a lněným olejem. Přidáme nakrájené bylinky a směs ještě ochutíme solí a pepřem. Přejeme dobrou chuť.

MzJmMzUzMT