Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

KONTAKTY

Walramcom, s.r.o.
Větrná 1809/18, 792 01 Bruntál
Česká republika
tel: +420 725 010 102
info(a)walramcom.cz

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 579 Kč
Dostupné
naše cena 365 Kč
Nedostupné
naše cena 658 Kč
Dostupné

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 994 Kč
Dostupné
naše cena 579 Kč
Dostupné
naše cena 28 Kč
Nedostupné

Vše o lnu »
Domácí pomazánka s ředkvičkami

 

Pokud chcete připravit dětem do školy, nebo sobě do práce zdravou svačinu, zapomeňte na tavené sýry a margarín a zkuste domácí pomazánky.

Ředkvičková pomazánka se lněným olejem

Pro přípravu pomazánky s ředkvičkami budete potřebovat

  • svazek ředkviček
  • 2 vejce uvařená natvrdo
  • 250 g bílého jogurtu nebo smetany
  • 2 polévkové lžíce lněného oleje
  • nastrouhaný tvrdý sýr
  • sůl, pepř a sladkou papriku na dochucení

 

 

Postup

Ředkvičky nejprve postrouhejte najemno, přidejte smetanu nebo jogurt, lněný olej, nastrouhaný sýr a nahrubo nastrouhaná vejce. Promíchejte a dochuťte solí a kořením. Pomazánku můžete ozdobit kolečky ředkviček a okurky, její chuť je možné zvýraznit i najemno nakrájenou petrželkou.

Ředkvičky jsou zdrojem vitamínu C a kyseliny listové. Lněný olej doplňuje do naší stravy důležité omega-3 kyseliny. Jejich nedostatek v organismu se projevuje oslabenou imunitou, hyperaktivitou, ale i problémy s učením, pamětí a únavou.

ODAwMzU2