Jste neustále v pohybu, pociťujete fyzické vypětí a únavu? Podpořte namáhaný organismus kvalitními živinami, Omega-3, antioxidanty, rostlinnými bílkovinami, vitamíny a minerály.
Vlastnosti kúry ENERGIE A SÍLA
Pomáhá udržovat tělo v kondici, budovat a udržovat silné a zdravé svaly a chránit organismus muže proti stresům moderního života. Díky svému složení je významným zdrojem energie. Každodenní dlouhodobé užívání dokáže upravit metabolismus, nastartovat spalování tuků a bojovat tak s nadváhou.
Lněný olej Energie
Směs 100% čistých, za studena lisovaných, surových, extra panenský olejů nejvyšší kvality
Složení: lněný olej (69%), konopný olej, lněná vláknina, dýňový olej, dýňová vláknina, olej z pupalky dvouleté a olej z černého rybízu
Poměr mastných kyselin: 44 % Omega 3, 22 % Omega 6, 12 % Omega 9
Jemná ořechová příchuť. Neobsahuje lepek.
Lněná vláknina Ovocné posílení
Složení: směs za studena lisované lněné mouky, mrazem sušeného černého rybízu, extraktu ze slupek a jadérek černého rybízu, mořské řasy Kelp, mrazem sušeného ovoce Camu Camu, jahod, ovoce Acai, borůvek a ovoce Tamarillo
Obsahuje: široké spektrum vitamínů a minerálů, především vitamín C a draslík, antioxidanty, kvalitní rostlinné bílkoviny, Omega 3, rozpustnou a nerozpustnou vlákninu, lignany
Jemnější alternativa psyllia. Neobsahuje lepek, takže ji mohou užívat lidé trpící celiakií.
Užívání
Olej
Denně 1 polévková lžíce oleje.
Před užitím olej řádně protřepejte. V lahvičce je kulička, která protřepáním promísí olej s vlákninou.
Olej je tělem lépe absorbován, pokud se spojí s proteiny v podobě tvarohu, jogurtu, ořechů či sýru. Pokud tedy budete užívat lněný olej samostatně přímo ze lžíce, jeho vstřebatelnost tím výrazně snižujete. Přidejte lněný olej do jogurtu nebo tvarohu. Pokud si ho přece jen dáte přímo ze lžíce, zajezte ho kouskem sýra.
Vláknina
Denně 1 polévkovou lžíci vlákniny.
Vlákninu nikdy nepolykejte v suché podobě. Vždy zapijte sklenicí vody. Vlákninu můžeme přidávat do jogurtů a mléčných dezertů, do pomazánek či nápojů. Vlákninou můžete obohacovat i polévky, omáčky a moučníky.
Země původu: Nový Zéland