Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

KONTAKTY

Walramcom, s.r.o.
Větrná 1809/18, 792 01 Bruntál
Česká republika
tel: +420 725 010 102
info(a)walramcom.cz

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 625 Kč
Nedostupné
naše cena 818 Kč
Dostupné
naše cena 579 Kč
Dostupné

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 579 Kč
Dostupné

Vše o lnu »
Pečené brambory s bylinkovým dipem a lněným olejem

Skvělá příloha k masu, kterou můžete využít i k letnímu pohodovému grilování. Brambory jako takové jsou nízkokalorické ale zároveň mají vysokou nutriční hodnotu. Zpracování brambor se slupkou zajišťuje větší obsah vlákniny a nechybí jim ani minerální látky jako jsou hořčík, železo, zinek, draslík, měď, fosfor, mangan, jód, vápník a další.

 

Pečené brambory s bylinkovým dipem a lněným olejem

Základní ingredience

  • 4 větší brambory

  • 2 lžíce Bio lněného oleje

  • 250g měkkého tvarohu

  • 1 stroužek česneku

  • čerstvá pažitka

  • pepř a sůl

 

Postup

Brambory důkladně očistíme a dáme je do hrnce předvařit na 15 minut. Předvařené brambory zabalíme do alobalu a vložíme do předehřáté trouby na 200°C. Brambory pečeme tak dlouho, dokud nejsou měkké. V misce si smícháme tvaroh, lněný olej, nakrájenou pažitku a lisovaný česnek, Důkladně promícháme a dochutíme solí a pepřem. Hotové brambory vytáhneme z trouby a necháme je mírně vychladnout. Brambory si nařízneme a plníme tvarohovou směsí. Můžeme přidat jakékoliv bylinky. Přejeme dobrou chuť!

ZmFlZWRj